Testimonials

Art Partout

Thema kunst

Een tentoonstelling over Belgische moderne kunst verdiende een extra inspanning voor de uitnodigingen. We zochten postzegels voor de frankering met daarop werken uit hetzelfde tijdvak of zelfs van dezelfde kunstenaars. Een tijdrovend werkje, maar de uitnodiging ging niet onopgemerkt voorbij.

Verzekeringsmakelaar

Dagelijkse post

Een verzekeringsmakelaar uit Antwerpen wou dat de polisstukken en vervaldagberichten beter opvielen tussen de rest van de post. Wij leveren de gefrankeerde omslagen bij hen op kantoor.

Bedrijfsuitnodiging

Thema muziek

Een grote verzekeraar nodigde al zijn klanten uit op een concert. Is er een betere manier om postzegels met thema muziek te gebruiken om de gasten al in de stemming te brengen?

Verjaardagsfeest

Thema strips

Voor de uitnodiging voor een groot verjaardagsfeest gingen we aan de slag met het thema strips.

Bedrijfsuitnodiging

Thema zon en zee

Een bedrijf huurde gedurende een maand een strandbar in Knokke en stuurde al hun klanten een uitnodiging met enkele bonnetjes. Wij verzorgden voor hen de aangepaste frankering met zon, zee en schelpjes.

Voetbal

Permanente geldigheid

De plaatselijke voetbalvereniging gebruikt sinds jaar en dag dé voetbalzegel van België voor zijn communicatie met de leden. Onnodig te zeggen dat ze scoren met deze aanpak. Bovendien zorgt de permanente geldigheid voor rust in de clubkas.

Galerie

Uitnodigingen

De uitnodigingen van deze Antwerpse galerie zijn steeds perfect in orde. En met veel aandacht voor het drukwerk is het maar logisch dat er ook aandacht wordt besteed aan de afwerking. Er worden bij elke mailing kunstige postzegels gekleefd!

Rappelkaartje dierenarts

Thema dieren

Elk jaar moeten de eigenaars herinnerd worden aan de vaccinaties van hun dieren. Daarvoor bestaan mooie kaartjes en met aangepaste zegels zorgen we ervoor dat de baasjes ze niet missen.

Immokantoor

Dagelijkse post

Een immokantoor verstuurt maandelijks 500 brieven. Wij gaan hun lege enveloppen per 1000 of 2000 ophalen, kleven er zegels op en brengen ze terug. De klant gebruikt deze naargelang hun noden en wij houden voor hen de stock en correcte frankering in de gaten.

Uitnodigingen huwelijk

Thema huwelijk, dans

Het koppel wilde dat bij de huwelijksaankondiging onmiddellijk duidelijk zou zijn dat het een echt dansfeest ging worden!